Nieuws

6 augustus 2020. Memicedaiska Jarah is gedekt door Lorkan de la Croix d’Aquilla. Zij woont in kennel Leo Nehalennia.  Voor inf. Tel. nr. 0113-504190.

28 juli 2020. Memicedaiska Fleur is loops en zal binnenkort gedekt worden. Zij woont in kennel Les Tresors de Baku. Voor inf. tel.nr. 06-41552934.

26 juli 2020 Memicedaiska Mandy heeft inmiddels een nieuwe mand gevonden. Misha die Babs gaat heten wens ik een hele fijne toekomst bij Carla en Wim.

19 juli 2020 Memicedaiska Haiba zal in het voorjaar van 2021 gedekt worden. 

19 juli 2020. De pups van Memicedaiska Jin en Qlint’on du Jardin de Bianca hebben een nieuwe mand gevonden.

19 mei 2020. op de pagina dekkingen en geboortes is een fotoalbum geplaatst met foto’s van de pups en zal regelmatig aangevuld worden door Annemarieke. 

19 mei 2020. Op de website van de Leonbergse Hondenclub Nederland staat het gezondheidsonderzoek 2020 voor honden die geboren zijn tussen 2009 en 2015. Zou het zeer op prijs stellen wanneer de mensen met een Memicedaiska hond hieraan mee willen werken. Bij voorbaat hartelijk dank.

14 mei 2020. De pups van Memicedaiska Jin zijn geboren. Zie puppy pagina.

10 april 2020. Vandaag de echo van Memicedaiska Jin. Zij is drachtig en verwacht een groot nest van Q’linton du Jardin de Bianca. De geboorte zal rond 16 mei plaats vinden. Zie pagina dekkingen en geboortes.

24 maart 2020 Memicedaiska Lynette (Maestro van ‘t Cortenhof x Memicedaiska Haiba) is geröntgend voor heupdysplasie. Uitslag HD A. Zij woont in kennel Les tresors de Baku. Van harte gefeliciteerd!

14 maart 2020 Memicedaiska Jin is gedekt door Qlint’on du Jardin de Bianca. Zie pagina dekkingen en geboortes.

1 maart 2020. Martini Dog show Groningen. Aida Les Tresors de Baku Ned. Jeugdkampioen is met 27 maanden Nederlands Kampioen geworden. Zij is een dochter van Memicedaiska Fleur. Van harte gefeliciteerd!

19 februari zijn in kennel van de Mollewieke 11 pups geboren van Memicedaiska Jumoke en White Rebel Woscany. 3 teven en 8 reuen. Er zijn geen pups meer beschikbaar.

10 februari 2020. Super trots op Memicedaiska Kelyn (Nikkos du Jardin de Bianca x Memicedaiska Falisha) en zijn eigenaar Lisette. Zij gaan binnenkort  het basisexamen afronden bij Buters Mekke Assistance Dogs. Daarna nog de team vaardigheden. Hij is dan officieel hulphond geworden!

9 februari 2020 Internationale dogshow Eindhoven. Memicedaiska Mitch was met zijn 9 maanden en 1 week oud aanwezig. Zie tentoonstellings uitslagen.

20 januari 2020 De pups van Qlint’on du Jardin de Bianca  en Memicedaiska Haiba zijn naar hun nieuwe mand gegaan. Iedereen heel veel geluk en plezier met elkaar.

12 januari 2020. Paris Dogshow 2020. Pinklae des Terres de Briere tussenklas teven 1 uitmuntend zij is een dochter van Memicedaiska Jewel.
Op dezelfde dag in Rusland werd Amicus Optimus Octavia 1 uitmuntend jeugdklas, beste teef en best BOS. Ook haar zus Amicus Optimus Olimpia was op een show en zij werd op deze dag Beste jeugdhond, beste teef en BOB. Beide zijn  dochters van Memicedaiska Famke. Gefeliciteerd!.

1 januari 2020. Voor iedereen een Goed Jaar gewenst. Een jaar met een glimlach!

15 december 2019. Internationale tentoonstelling Nantes. Memicedaiska Igmar Charissa was aanweig. Zie tentoonstellingsuitslagen.

2 december 2019. Amicus Optimus Octavia is Russisch Jeugdkampioen geworden. Zij is een dochter van Memicedaiska Famke die in 2014 in de kennel Amicus Optimus in Rusland is gaan wonen. Van harte gefeliciteerd!

25 november 2019. In kennel van de Mollewieke zijn pups geboren uit de combinatie Crazy boy from Various Canine en Memicedaiska Elke. Dinanda Kremer tel.nr. 06-41557080.

24 november 2019. Memicedaiska Julius Quintus was op de dogachtigenshow 2019 in Breda. Zie tentoonstellingsuitslagen.

23 november 2019. Puppyshow in Ypaja (Finland) 40 inschrijvingen. Memicedaiska Nadia-Garino 4e plaats. Gefeliciteerd.

23 november 2019. De puppies van Qlint’on du Jardin de Bianca en Memicedaiska Haiba zijn geboren. Zie dekking en geboorte pagina. Er zijn geen puppies meer beschikbaar.

11 november 2019. Vandaag is het 33 jaar geleden dat de eerste pups in mijn kennel zijn geboren. 9 pups uit de mooie reu Badahckan’s Helios en mijn overgetelijke Makoum Iska. Memicedaiska Amandus Iska is gebleven en zo begon mijn liefde voor de Leonberger. 

9 november 2019 Jongehondendag. Aanwezig waren Memicedaiska Mitch, Maeve, Maribell en Madita en hun moeder Memicedaiska Jin en oma (Memicedaiska Wanikiya CW 2012). De keurmeester was Mevr. Y. Sam-Sin. Ze kregen allemaal een mooi rapport. Het nestverslag luidde 7 maanden. Totaalbeeld nest homogeen, Algemene verschijning Rastypisch en geslachttypisch, Mooie hoofden met mooie ogen en kompleet gebit en mooie maskers. Goed gebouwd met hier en daar nog wat jeugdige belijning, goede voor en achterhanden, goede gedragen en geplaatste staarten, nog losse jeugdige gangen, wildkleur met sluike en golvende vachten en het allerbelangrijkste allemaal een vriendelijk karakter.
Ook aanwezig was Memicedaiska Najla-Garino. Keurmeester Carla Dusseldorp. Het nestverslag luidde 3,5 maand, rastypisch met al goede bespiering voor leeftijd. Mooi hoofd en masker, gebit is aan het wisselen, goed gebouwd met goede staartdracht en het was zo leuk om haar te zien lopen, haar moeder en oma liepen er achter aan! De opmerking van de keurmeester was dan ook, Super dat de prachtige oma (Memicedaiska Binti-Forba erbij is. Zeer leuke baby die nu al in richting het gangwerk van mama (Memicedaiska Garbi-Thumbi) gaat. Compliment!

2 november 2019 Memicedaiska Wanikiya CW 2012 is vandaag 10 jaar geworden. Evenals als haar voormoeders heeft ze de 10 jaren gehaald. Ik hoop haar nog lang bij me te mogen hebben. Zie voor foto veteranen pagina.

2 november 2019. Het nest van Memicedaiska Jin en Crazy boy from Various Canini zal op de jongehondendag in Zaltbommel om 13.30 uur gekeurd worden en het nest van Memicedaiska Garbi-Thumbi en Nino from Yellow’s Garden om 14.50 uur.

23 oktober 2019. We zijn voor een drachtigheid echo geweest en ja Memicedaiska Haiba is drachtig. We zijn er heel blij mee. Zie puppypagina (dekkingen en geboorte).

Memicedaiska Haiba is op 25 september gedekt. Zie puppy pagina (dekking en geboorte).

29 september. Duitse Leonberger club Leonberg. Nu als bezoeker, prachtig weer en heel veel mooie honden gezien.

28 september 2019 is in kennel Van de Mollewieke Memicedaiska Elke gedekt door Crazy Boy from Various Canine. Bij de echo is gebleken dat ze drachtig is. Voor inf. Dinanda Kremer tel.nr. 06-41557080.

22 september 2019. Franse Leonbergerclub Cluny. Vanwege de loopsheid van Memicedaiska Haiba ben ik niet geweest. De eerste uitslagen lopen binnen. Zie tentoonstellingsuitslagen.

14 september Terugkomdag van het M2 nest van Crazy Boy from Various Canine en Memicedaiska Jin. 6 van de 7 waren aanwezig. Wat een leuke puppy’s en wat hebben ze gespeeld. foto’s komen nog.

8 september Belgische Clubmatch in Bonheiden. Prachtig weer en en Belgische gezelligheid. De honden deden het goed. Allemaal naar de erering. Zie tentoonstellingsuitslagen.

31 augustus 2019. Na een hele verdrietige start van de puppys van Memicedaiska Garbi-Thumbi en Nino from Yellow’s Garden wordt vandaag bekend wie welke pup mag hebben. Een teefje gaat wonen in de kennel van Ann’s Lion in Finland en de andere bij een lief gezin in Nederland. Het gaat jullie goed en ik hoop dat de nieuwe eigenaren er blij mee zullen zijn.

4 juli 2019. Vandaag zijn de puppys van Memicedaiska Garbi-Thumbi en Nino from Yellow’s Garden geboren. 3 reutjes en 5 teefjes. Helaas heeft 1 reutje de geboorte niet overleefd. Er zijn geen puppys meer beschikbaar.  Binnenkort meer inf. op de geboorte pagina

De clubmatch van de LHCN aan het Erkemederstrand is weer voorbij. Leuk weekend met lieve mensen en honden. De Memicedaiska’s hebben het goed gedaan. Zie tentoonstellingsuitslagen

Inmiddels zijn de pups van Crazy Boy from Various Canine en Memicedaiska Jin vertrokken naar hun nieuwe mand. Heel veel liefde en geluk gewenst samen met de nieuwe eigenaren.

26 mei 2019. Int. tentoonstelling Oss. Memicedaiska Lynette was er en ook twee dochters van Memicedaiska Fleur. Zie tentoonstellings uitslagen.

4 mei 20019. Memicedaiska Garbi-Thumbi is gedekt door Nino from Yellow’s Garden. Zie pagina dekkingen en geboortes

Inde nacht van 1/2 april zijn de puppys van Memicedaiska Jin geboren. 1 reutje en 7 teven. Helaas heeft een van de teefjes de geboorte niet overleefd. Zie pagina dekking en geboorte.

Op cover van het april nummer van het maandblad “Onze Hond” staat Memicedaiska Jin. In het blad zelf foto’s van Memicedaiska Jin, Garbi-Thumbi en Zahida. Super trots! Foto’s gemaakt door Alice van Kempen.

23 maart 2019 Int. Tentoonstelling Hazerwoude. Memicedaiska Julius Quintus was aanwezig. Zie tentoonstellings uitslag

25 februari 2019. Vandaag de echo gedaan bij Memicedaiska Jin en ja ze is drachtig We zijn er heel blij mee. We verwachten de puppys begin april. Zie dekkingen en geboorte pagina.

3 februari 2019. Int. nat. tentoonstelling Eindhoven. Zie tentoonstellings pagina.

30 januari 2019 Memicedaiska Jin (Int. kamp. Jiminy Jammpa du Chateau de Lys x Memicedaiska Wanikiya CW 2012) HD A, Ecvo oogonderzoek goed, LPN 1 en 2 N/N Lemp N/N Fokselectiekeuring LHCN DNA profiel aanwezig is gedekt door Begisch Jeugdkampioen, Kampioen van Montenegro, Kosova en Balkan Crazy Boy from Various Canine (Duits kampioen Vigos vom Kaniberg x Troja-Trisha von der Bachtalen) HD A, ED 0, Ecvo oogonderzoek goed, LPN 1 en 2 N/N Lemp N/N Fokselectie Sint Hubertus, DNA profiel aanwezig. 

In kennel Terres de Briere in Frankrijk is Memicedaiska Jewel op 27 januari 2019 bevallen van 12 prachtige pups. 5 reuen en 7 teven de trotse vader is Jigolo Bailoo de la Legende du Chene.  Er zijn nog pups beschikbaar.

30 september 2018 Duitse Clubmatch in Leonberg.
Prachtig weer en een mooie locatie en goed georganiseerd! Keurmeesters waren P.K Andersen, B. Metraux, Daniel Krebes en Roland Ogorzelski. 184 inschrijvingen uit 19 landen. Het was een geweldig weekend. Heel veel mooie honden gezien, oude bekenden gesproken en met nieuwe kennis gemaakt. We hadden Memicedaiska WanikiyaCW 2012 en Memicedaiska Garbi-Thumbi meegenomen. Zie tentoonstellings uitslagen.

23 september Franse Clubmatch in Cluny. Zie tentoonstellingsuitslagen.

19 september 2018. De jaarlijkse Belgische Clubmatch. Prachtig weer, mooie locatie en gezellige Belgische gastvrijheid. De keurmeesters waren dhr. Per Andersen (Noorwegen) Mevr. Petra Junehall (Zweden) en de hr. Jan Counotte (Belgie). Wat een geweldige dag! Zie tentoonstelling uitslagen.
Ook ingeschreven was een dochter van Memicedaiska Fleur. Aida les Tresor de Baku 1 uitmuntend jeudklas teven en dat met 9 maanden. Sandra gefeliciteerd! Sandra en Annemarieke bedankt voor de hulp bij het voorbrengen en Nancy en Joey bedankt voor de hand en spandiensten!

24 augustus 2018. Helaas bleek bij de echo dat Memicedaiska Jin niet drachtig is.

10 augustus 2018. Memicedaiska Jarah heeft haar HD foto’s en oogonderzoek gedaan. HD A en ogen goed. Gefeliciteerd.

4 augustus 2018. Brabant Cup 2018.
Memicedaiska Fleur 1 uitmuntend open klas teven. CAC en CACIB en BOB
Memicedaiska Garbi-Thumbi 2 uitmuntend open klas teven. Res. CAC en res. CACIB. Van harte gefeliciteerd.
Verder waren er twee dochters van Memicedaiska Fleur aanwezig in de puppy klas.
Aida les Tresors de Baku 1 veelbelovend en beste pup.
Akira les Tresors de Baku 2 veelbelovend. Gefeliciteerd.

24 juli 2018. Memicedaiska Jin (Elza) is gedekt zie puppypagina.

22 juli 2018 Op de fokselectiekeuring van de LHCN zijn geslaagd de teven Memicedaiska Jumoke en Memicedaiska Jarah. Van harte gefeliciteerd. Ook kreeg ik het bericht dat Memicedaiska Esther geslaagd is als hulphond bij drenkelingen. Ze heeft ook haar lawine brevet. Super knap. Gefeliciteerd

4 juli Ook lichtblauw heeft een mandje gevonden.

19 juni 2018. Oranje heeft een warme mand gevonden en voor haar zusje zoeken we nog een goed thuis.

19 juni 2018 Kampioens Clubmatch van de LHCN aan het Erkemederstrand. Mooi weer en een leuke lokatie en een gezellig weekend gehad. De keurmeesters waren Mevr. Y. Sam-Sin (NL), Mevr. C. Roobrouck (BE) Mevr. M. Klok (NL) en de hr. J. Hansen (DK).
Open klas reuen          Memicedaiska Javan 3 uitmuntend
Memicedaiska Julius Quintus uitmuntend
Memicedaiska Jabbar zeer goed
Open klas teven           Memicedaiska Jarah 3 uitmuntend
Memicedaiska Fleur uitmuntend
Fokkersklas teven       Memicedaiska Garbi-Thumbi 1 uitmuntend
Memicedaiska Jin 2 uitmuntend
Veteranen klas teven Memicedaiska Wanikiya CW 2012 1 uitmuntend en beste veteraan.
Oude Wijzen                 Memicedaiska Unique uitmuntend.

Memicedaiska Wanikiya CW 2012 won de eerste plaats nakomelingen klasse.


Dyana en Sandra bedankt voor het helpen met voorbrengen van mijn honden. Verder iedereen van harte gefeliciteerd. Verder waren ook aanwezig
Jeugdklas reuen Dhiya-Sayen Ezra zeer goed (zoon van Memicedaiska Daya)
Fokkersklas reuen Mack Zolo La Fami Yen-ay 1 uitmuntend (zoon van Memicedaiska Yen-ai)
Puppyklas teven Akyra les Tresor de Baku 2 veelbelovend en
Aida Les Tresor de Baku les Tresor 4 veelbelovend (dochters van Memicedaiska Fleur)
Openklas teven Fastwin’s Joly 1 uitmuntend (dochter van Memicedaiska Wuliton)
Verder hebben we nog bezoek gehad van diverse puppys uit andere nesten. Was leuk om elkaar terug te zien.

7 juni 2018. Inmiddels zijn de puppies verhuisd naar de nieuwe eigenaars. Memicedaiska Lisha is nog beschikbaar. Zie dek en geboorte berichten.

Juni 2018. Bij kennel van ‘t Verschiet zijn nog puppys beschikaar. Inf. Annemiek Schumacher. Tel.nr. 0251-234799.

30 mei 2018. Bij kennel van de Mollewieke zijn geen puppies meer beschikaar.

14 mei 2018. Vandaag de link geplaatst zodat iedereen de foto’s van de pups kan bekijken. Ga hier voor naar dekking en geboorte. Er is nog een teefje dat een fijn thuis zoekt.

21 april 2018. Memicedaiska Julius Quintus HD A Ecvo oogonderzoek goed en LPN 1 en 2 en Lemp N/N en Memicedaiska Jin HD A Ecvo oogonderzoek goed en LPN 1 en 2 en Lemp N/N zijn vandaag geslaagd voor de Fokselectiekeuring van de LHCN. Sjanie gefeliciteerd ook met het feit dat zijn sperma uitmuntend is. Zij krijgen beiden binnenkorteen eigen pagina.

9 april 2018. De puppies van Memicedaiska Haiba zijn geboren. Er is nog een teefje beschikbaar. Zie pagina dek en geboorteberichten.

31 maart 2018. Memicedaiska Julius Quintus en Memicedaiska Jarah waren in Goes op de Internationale Tentoostelling. Zie tentoonstellingsuitslagen.

 30 maart 2018. Bij de echo vandaag bleek dat Memicedaiska Habika drachtig is van Blex-farm Sebastien. Voor infAnnemieke Schumacher Kennel Van ‘t Verschiet in Heemskerk. Tel. nr. 0251-234799. Van harte gefeliciteerd!

25 maart 2018. Memicedaiska Jewel is geconfirmeerd voor het ras in Frankrijk tevens is zij HD A en ED 0. Van harte gefeliciteerd! Zij was ook op de tentoonstelli ng in Angers net als Memicedaiska Igmar Charissa. Zie tentoonstellings uitslagen.

18 maart 2018 Memicedaiska Julius Quintus heeft in Hazerswoude de eerste plaats gekregen in de Tussenklas reuen. Gefeliciteerd!.

Vandaag de echo gemaakt vanMemicedaiska Haiba en ja ze is drachtig van Maestro van ‘t Cortenhof.  Morgen ga ik met de mensen op mijn lijst contact opnemen. Ik ben er heel blij mee. Ze verwacht een groot nest.

Op 3 maart 2018 is Memicedaiska Habika gedekt door Blex-Farm Sebastien. Voor inf. Annemieke Schumacher Kennel V