Nieuws

16 april 2018. De puppies van Memicedaiska Haiba zijn geboren. Er is nog een teefje beschikbaar. Zie puppypagina.

31 maart 2018. Memicedaiska Julius Quintus en Memicedaiska Jarah waren in Goes op de Internationale Tentoostelling. Zie tentoonstellingsuitslagen.

 30 maart 2018. Bij de echo vandaag bleek dat Memicedaiska Habika drachtig is van Blex-farm Sebastien. Voor infAnnemieke Schumacher Kennel Van ‘t Verschiet in Heemskerk. Tel. nr. 0251-234799. Van harte gefeliciteerd!

25 maart 2018. Memicedaiska Jewel is geconfirmeerd voor het ras in Frankrijk tevens is zij HD A en ED 0. Van harte gefeliciteerd! Zij was ook op de tentoonstelli ng in Angers net als Memicedaiska Igmar Charissa. Zie tentoonstellings uitslagen.

18 maart 2018 Memicedaiska Julius Quintus heeft in Hazerswoude de eerste plaats gekregen in de Tussenklas reuen. Gefeliciteerd!.

Vandaag de echo gemaakt vanMemicedaiska Haiba en ja ze is drachtig van Maestro van ‘t Cortenhof.  Morgen ga ik met de mensen op mijn lijst contact opnemen. Ik ben er heel blij mee. Ze verwacht een groot nest.

Op 3 maart 2018 is Memicedaiska Habika gedekt door Blex-Farm Sebastien. Voor inf. Annemieke Schumacher Kennel Van ‘t Verschiet in Heemskerk. Tel. nr. 0251-234799.

Op 14 februari 2018 is Memicedaiska Elke gedekt door Paco du Plateau Bavarois. Voor inf. Dinanda Kremer Kennel van de Möllewieke in Hardenberg. Tel. nr. 06-41557080.

Op 9 februari 2018 is Memicedaiska Haiba gedekt zie dek en geboorte pagina.

 • 27 december 2017: De officiele HD uitslagen zijn binnen. Memicedaiska Julius Quintus en Memicedaiska Jin zijn allebei HD A. We zijn er heel blij mee. Dat betekent dat Elza alleen nog FSK moet doen om tot de fok toe te treden en voor Quintus is dit het begin van de gezondheidsonderzoeken, maar ziet er goed uit.
 • 18 december 2017: Vandaag zijn Memicedaiska Julius Quintus en Memicedaiska Jin gerontgend voor Heupdysplasie. Beide honden hebben goede heupen. Nu nog even wachten op de officiele uitslag. Sjanie gefeliciteerd.
 • 13 december 2017: Ecvo oogtest voor Memicedaiska Julius Quintus en Memicedaiska Jin. Was leuk om mevr. Verbruggen weer terug te zien na zoveel jaren en omzwervingen van haar en mij. Ook fijn dat beide honden zijn goedgekeurd. Sjanie Gefeliciteerd.
 • Fokselectiekeuring van de LHCN: Geslaagd voor de FSK en de gedragstest zijn Memicedaiska Garbi-Thumbi (Wictoriinan Story of Lion King x Memicedaiska Binti-Forba) HDA Ecvo oogonderzoek LPN 1 en 2 N/N Lemp N/N. Memicedaiska Hallvard en Memicedaiska Haiba (Medvebergi Maszkos Hobbit x Memicedaiska Zahida) HD A Ecvo oogonderziek LPN 1 D/N LPN 2 N/N Lemp N/N. Allemaal van harte gefeliciteerd!
 • 1 oktober 2017: Memicedaiska Wandeling in de Chaamse Bossen. Verzamelen om 11.00 uur bij de Steengroeve in Chaam. Geef je even op via de e-mail met hoeveel personen jullie komen. Verheug me erop om jullie weer te zien.
 • 13 juni 2017: De HD uitslag van Memicedaiska Hadeweij Is HD A. Gefeliciteerd.
 • 28 mei 2017: Tot groot verdriet van Tom van Rijswijk en fam. is vannacht Kobus in zijn slaap overleden. Memicedaiska Sir Khobush was een zoon van Medoc vom Dreiburgenland en Memicedaiska Pidoux Lu 11-10-2005 – 28-5-2017. Ik wens de fam. heel veel sterkte toe met dit enorme verlies.
 • 8 mei 2017: De HD uitslag van Memicedaiska Habika is HD A. Bieke woont in kennel Van ‘t Verschiet. Van harte gefeliciteerd.
 • 8 mei 2017: De eerste uitslagen druppelen binnen van de Lemp test.
  Memicedaiska Hallvard Lemp N/N.
  Memicedaiska Daya Lemp N/N.
  Memicedaiska Habika Lemp N/N.
  Memicedaiska Haiba Lemp N/N
  Memicedaiska Diviya Lemp N/N
  Memicedaiska Falisha Lemp D/N
  Memicedaiska Fleur Lemp D/N
  Memicedaiska Fadoen Lemp D/N
  Memicedaiska Wanikiya Lemp N/N
  Memicedaiska Elke Lemp N/N
  Memicedaiska Bodhi-Forba Lemp N/N
  Memicedaiska Garbi-Thumbi LPN 1/2 en lemp 1 N/N.
 • 1 Mei 2017: De HD uitslag van Memicedaiska Elke is HD A. Van harte gefeliciteerd.
 • 22 april 2017: Memicedaiska Elke is geslaagd voor de fokselectiekeuring van de LHCN. Gefeliciteerd.
 • 6 maart 2017: De HD uitslagen van Memicedaiska Hallvard en Memicedaiska Haiba zijn binnen. Allebei HD A. Ze hebben ook allebei het Ecvo oogonderzoek gehad en gezond verklaard. Ad gefeliciteerd met Loebas en ik ben heel blij met de uitslag van Bibi.
 • 16 februari 2017: Memicedaiska Xena Thoula is herplaatst. Wij wensen de nieuwe eigenaren heel veel plezier met haar en wensen de oude eigenaren heel veel liefs en sterkte voor de komende tijd.
 • 14 februari 2017: Wegen ernstige ziekte van de eigenaar moet Memicedaiska Xena Thoula herplaatst worden. Zij is een dochter van Voulez du Clos des Gres en Memicedaiska Themba. Geboren op 17 november 2010. Zij is gesteriliseerd. Voor inf. kunt u contact met mij opnemen of met Annemarieke van Gaalen. Tel.nr. 0162-423906.
 • 12 februari 2017: Memicedaiska Fleur en Memicedaiska Falisha zijn geslaagd voor de fokselectiekeuring van de LHCN. Beiden zullen binnenkort gedekt worden. Memicedaiska Fleur woont in kennel www.lestresordebaku.nl.
 • 18 januari 2017: Memicedaiska Falisha is vandaag voor haar Ecvo oogonderzoek geweest en is van alle ziektes vrij. We zijn daar heel blij mee.